הרצאות

אני אוהב לדבר עם אנשים. זה המקצוע שלי.

לפעמים אני מדבר עם קהלים גדולים. אם אתם רוצים לשמוע אותי מרצה, דברו איתי.

הנה כמה דוגמאות להרצאות שאני מעביר:

הפסיכולוגיה של הטכנולוגיה

כמה פעמים הרגשתם שהכיס שלכם רוטט בזמן שהטלפון בכלל היה על השולחן? כמה פעמים מצאתם את עצמכם מתרגזים מול סטטוס של מישהו בפייסבוק שאתם בכלל לא מכירים? כמה פעמים הרגשתם שהאנשים מולכם בכלל לא מרוכזים במה שיש לכם לומר?

הטכנולוגיה סובבת אותנו. היא בכיס שלנו, היא במסכים מולנו, היא במכונית שלנו. אנחנו כל הזמן מחוברים ואנחנו כל הזמן מנסים להתחבר לאנשים אחרים. בהרצאה מעוררת מחשבה ופוקחת עיניים אני אדבר על איך הטכנולוגיה של המדיה החברתית ועולם הסלולר משפיעים על הפסיכולוגיה שלנו, למה אנחנו מתנהגים בפייסבוק, בוואטסאפ או באינסטגרם כמו שאנחנו מתנהגים, ובעיקר ננסה לנו להבין מה אפשר לעשות עם כל זה לאור העובדה שאי אפשר להתנתק לחלוטין.

מה תקבלו? מושג למה אתם מתנהגים ככה. והרבה תובנות.

לא רק כדורים: על הפרעת קשב אצל מבוגרים

למה לשמוע עוד הרצאה על הפרעת קשב במבוגרים? כי זאת בעיה שלא מטופלת נכון כיום. אנשים שסובלים מהפרעת קשב לא מאובחנים כמו שצריך, וגם כשהם מאובחנים הם לא מקבלים טיפול הולם. במקסימום, הם מגיעים לרופא המשפחה שנותן להם ריטלין, וחושבים שבזה זה נגמר. אבל ריטלין זה רק חצי מהטיפול. אולי שליש.

כי המבחנים הממוחשבים הם כלי עזר, הם לא אבחנה. מכיוון שזאת הפרעה מאוד פופולרית, כולם רוצים להיות מאובחנים כבעלי הפרעת קשב וריכוז, אף על פי שלרוב האנשים שפונים לאבחון אין הפרעת קשב וריכוז.

בהרצאה אקטואלית תקבלו ריכוז מידע שיעשה לכם סדר, יסביר לכם מה צריך ואפשר לעשות ויכוון אתכם לטיפול הנכון.

לגעת מרחוק. הטכנולוגיה בשירות הטיפול

עולם הטיפול משתנה. המטופלים קרובים מתמיד אבל המרחקים רחוקים יותר ויותר. היום רופא יושב עם מטופל בחדר אבל יש מחשב שמפריד ביניהם והם כמעט לא יוצרים קשר עין. היום מטופל יכול להיות בסין בזמן שהמטפל שלו יושב בישראל ושניהם מרגישים ממש בבית. המטפלים מקבלים הודעות מייל, וואטסאפ מממטופלים שקוראים על החיים הפרטיים של המטפלים בפייסבוק

בהרצאה נדבר על איך הטכנולוגיה משפיעה על עולם הטיפול. איך אנחנו יכולים לשנות את הטיפול כך שנפיק ממנו יותר ואיזה שיקולים אנחנו יכולים להכניס בבחירת טכנולוגיה. נסיים בטיפים מעשיים שכל מטפל יכול וצריך להשתמש בהם כבר עכשיו.

אם אתם רוצים לשמוע אותי מרצה, דברו איתי.

קבלו עדכונים במייל

מחשבות של אחרים

מזל ר.: נושא מעניין. אני לא יודעת מה הייתי עושה אם הייתי במצב כזה. אבל אני מכירה הרבה מתמודדי נפש שההתמודדות שלהם...

אסתי: האם ניתן ליטול אטנט לבעיות קשב וריכוז כשנוטלים קלונקס, האם יש להפסיק את הקלונקס לפני תודה

סני גורדון בר: מבקשת לדעת עבור בת משפחה בחו"ל האם אפשר לקבל קשר לפסיכיאטר ישראלי או דובר עברית בברלין שיכול לתת טיפול...

אור: המטפל מביא את עצמו לטיפול . את החוויות שלו , את הרגישות, החכמת חיים, הנסיון ועוד, לבינה אין את זה . פשוט אין . ...

טולידו רות: ברצוני להפסיק לקחת מירו 30 ופובוקסיל 50. האם הפסקה הדרגתית כלומר לרדת אחרי שש,בועיים לחצי כדור ולאחר מכן לרבע...

אור: לאור מה שאתה כותב, כמטופלת לשעבר אצל פסיכולוגית מדהימה, וכאחת שמשתמשת בAI ליישומים שונים , אני לא חושבת...

נעמה: אנחנו לא "לפעמים" מכירים את הגוף שלנו טוב יותר מכל אחד אחר - אנחנו תמיד מכירים את הגוף שלנו הכי טוב. וחולים לא...

חיים: מאמר מחכים, תודה