הרצאות

אני אוהב לדבר עם אנשים. זה המקצוע שלי.

לפעמים אני מדבר עם קהלים גדולים. אם אתם רוצים לשמוע אותי מרצה, דברו איתי.

הנה כמה דוגמאות להרצאות שאני מעביר:

הפסיכולוגיה של הטכנולוגיה

כמה פעמים הרגשתם שהכיס שלכם רוטט בזמן שהטלפון בכלל היה על השולחן? כמה פעמים מצאתם את עצמכם מתרגזים מול סטטוס של מישהו בפייסבוק שאתם בכלל לא מכירים? כמה פעמים הרגשתם שהאנשים מולכם בכלל לא מרוכזים במה שיש לכם לומר?

הטכנולוגיה סובבת אותנו. היא בכיס שלנו, היא במסכים מולנו, היא במכונית שלנו. אנחנו כל הזמן מחוברים ואנחנו כל הזמן מנסים להתחבר לאנשים אחרים. בהרצאה מעוררת מחשבה ופוקחת עיניים אני אדבר על איך הטכנולוגיה של המדיה החברתית ועולם הסלולר משפיעים על הפסיכולוגיה שלנו, למה אנחנו מתנהגים בפייסבוק, בוואטסאפ או באינסטגרם כמו שאנחנו מתנהגים, ובעיקר ננסה לנו להבין מה אפשר לעשות עם כל זה לאור העובדה שאי אפשר להתנתק לחלוטין.

מה תקבלו? מושג למה אתם מתנהגים ככה. והרבה תובנות.

לא רק כדורים: על הפרעת קשב אצל מבוגרים

למה לשמוע עוד הרצאה על הפרעת קשב במבוגרים? כי זאת בעיה שלא מטופלת נכון כיום. אנשים שסובלים מהפרעת קשב לא מאובחנים כמו שצריך, וגם כשהם מאובחנים הם לא מקבלים טיפול הולם. במקסימום, הם מגיעים לרופא המשפחה שנותן להם ריטלין, וחושבים שבזה זה נגמר. אבל ריטלין זה רק חצי מהטיפול. אולי שליש.

כי המבחנים הממוחשבים הם כלי עזר, הם לא אבחנה. מכיוון שזאת הפרעה מאוד פופולרית, כולם רוצים להיות מאובחנים כבעלי הפרעת קשב וריכוז, אף על פי שלרוב האנשים שפונים לאבחון אין הפרעת קשב וריכוז.

בהרצאה אקטואלית תקבלו ריכוז מידע שיעשה לכם סדר, יסביר לכם מה צריך ואפשר לעשות ויכוון אתכם לטיפול הנכון.

לגעת מרחוק. הטכנולוגיה בשירות הטיפול

עולם הטיפול משתנה. המטופלים קרובים מתמיד אבל המרחקים רחוקים יותר ויותר. היום רופא יושב עם מטופל בחדר אבל יש מחשב שמפריד ביניהם והם כמעט לא יוצרים קשר עין. היום מטופל יכול להיות בסין בזמן שהמטפל שלו יושב בישראל ושניהם מרגישים ממש בבית. המטפלים מקבלים הודעות מייל, וואטסאפ מממטופלים שקוראים על החיים הפרטיים של המטפלים בפייסבוק

בהרצאה נדבר על איך הטכנולוגיה משפיעה על עולם הטיפול. איך אנחנו יכולים לשנות את הטיפול כך שנפיק ממנו יותר ואיזה שיקולים אנחנו יכולים להכניס בבחירת טכנולוגיה. נסיים בטיפים מעשיים שכל מטפל יכול וצריך להשתמש בהם כבר עכשיו.

אם אתם רוצים לשמוע אותי מרצה, דברו איתי.

קבלו עדכונים במייל

מחשבות של אחרים

אושרית: היי ד״ר אני לוקחת רסיטל כבר כשלוש שנים. לצערי הקאתי היום משהו כמו 10 דקות מאז נטילת הכדור. רציתי לדעת האם עליי...

דנה: שלום רציתי לשאול אם מתרגלים למירו מהר. חודש לאחר שעליתי למינון של כדור שלם חזרו תופעות של חרדה וחוסר שקט, חוסר...

יעל מני: קולע קורע. ככה אני גם. בדיוק משתפת. תודה

רחלי: שובר את הלב. מזדהה מאוד.

רננות: בול. פיסה מהנשמה, חור בלב, איבוד אמון. מבינה ומזדהה כל כך.

גלית: כואב לי בלב. תודה שכתבת

לוסי מיידלר: מזדהה מאוד.

רומי: שלום דוקטור, לקחתי במשך שנה וחצי לוסטרל 100 מ"ג (עליה בהדרגה) והכדור השפיע מצוין על הדיכאון. מאחר שנסעתי לחול...