חשוב לומר, אני לא יכול לתת יעוץ באימייל או בטלפון לאנשים שאינם מטופלים שלי. יש לכך סיבות מקצועיות, כלכליות ומשפטיות רבות. אפילו כתבתי על כך רשימה שמסבירה חלק מהסיבות. אם אתם רוצים יעוץ פרטני ממני, צריך לקבוע פגישת יעוץ מסודרת.
שלום, שמי ירדן לוינסקי. נשוי, יש לי שלושה ילדים ואני מתגורר במרכז הארץ. אני כותב את הבלוג הזה כבר מספר שנים.
במהלך לימודי הרפואה עבדתי במקביל ללימודים בתפקידים בכירים בתעשיית האינטרנט הישראלית וניהלתי מחלקת מחקר בחברת אינטרנט ומחלקת פיתוח בחברה לטלויזיה אינטראקטיבית. בשעות הפנאי ייסדתי עם כמה חברים מספר פרוייקטי אינטרנט לטובת הציבור, ואני ממשיך לקדם אותם גם כיום אם כי יש לי פחות זמן לכך.
סיימתי את לימודי הרפואה באוניברסיטת תל-אביב ולאחר מכן התחלתי את ההתמחות בפסיכיאטריה במרכז הרפואי ע"ש שיבא בתל השומר. במסגרת התמחותי עבדתי במחלקות האשפוז ובמרפאות החוץ, כאשר מרבית הזמן שימשתי גם כמתמחה הראשי בחטיבה הפסיכיאטרית (chief resident). במסגרת עבודתי במרפאות החוץ כמתמחה, עבדתי עם מגוון אוכלוסיות ובכלל זה הסובלים מחרדה, דיכאון ובמרפאה ייחודית המיועדת לאוכלוסיה הדתית והחרדית.
כיום אני רופא מומחה בפסיכיאטריה. משמש כיועץ הפסיכיאטרי הראשי בחטיבת הקהילה של שירותי בריאות כללית. בעבר הייתי סגן המנהל הרפואי במחוז דן-פ"ת של שירותי בריאות כללית, עד אפריל 2016 הייתי הפסיכיאטר הראשי של מחוז דן, ולפני כן, עד תחילת 2014 עבדתי כרופא בכיר בחטיבה הפסיכיאטרית בבית-החולים שיבא, במרפאת המבוגרים, שם מילאתי מספר תפקידים (אולי רב מדי)
בנוסף, הקמתי בשנת 2009 יחד עם שותפתי ציפי רולניק את מרכז רזולוציה לישומים פסיכולוגים מתקדמים בתל-אביב. שם אני מקבל מטופלים באופן פרטי.
משהו שכתבתי
כתבתי ספר על הפרעות קשב וריכוז במבוגרים בשם '168 שעות של הפרעת קשב' יחד עם טל קפלינסקי, אפשר להשיג אותו דרך חנויות ספרים כמו סטימצקי או צומת ספרים, או באפליקציית e-vrit
על מה אני חושב
תחומי העיסוק שלי כיום כוללים שיפור התפקוד של מנהלים ומקצוענים בחיי היומיום, טיפול בחרדה ודיכאון, בהפרעות קשב וריכוז ותוך כדי התייחסות מיוחדת לחיים בעידן המודרני והשפעתו על הנפש.
כחלק מהתפיסה הזו אני כותב ומרצה בנושאים הקשורים בטכנולוגיה ובנפש האדם, על הפסיכולוגיה של הרשת ועל השפעת הטכנולוגיה על ההתנהגות שלנו. אני פועל לקדם שיטות חדשות לטיפול נפשי באמצעים טכנולוגים כמו האינטרנט והמובייל על מנת לאפשר דרכים רבות יותר לסייע לאנשים. על כל הדברים הללו אני כותב בהרחבה באתר.
אם אתם רוצים לראות חלק מההרצאות שהעברתי, לצפות בראיונות שהשתתפתי בהם או לקרוא מאמרים שנכתבו ורואיינתי בהם, אתם מוזמנים לקרוא את עמוד הפרסומים. אתם גם יכולים להזמין אותי להרצות לכם.
מחשבות של אחרים
אנונימי: שלום, אשמח להתייעצות אחי בן 21 ובשנים האחרונות הוא היה מאובחן בדיכאון וחרדה, ובגלל שהמחלה הזאת הוא היה בקשר...
חזי: האם קיים איזו טבלה לגבי יחס משקל/מינון של ויונס. שיקצר את תהליך הניסוי והטעייה. בפרט שההמתנה לרופא היא ארוכה....
דוד: יש,לי בעיה דומה של בת שלא מוכנה לקבל טיפול. היא עברה לחו"ל - פריז, לפני 4 חודשים ופוטרה לפני יומיים. לצערי זה לא...
עדן: היי יש לבן זוגי אח שקטן ממנו בשנה והרבה זמן ( כבר שנה) שהוא לא מוצא את עצמו , מובטל , מתפטר מעבודות כל הזמן ,...
נעמה: הדגש על תפקוד ותפקוד כמטרה טיפולית וחזות הכל התחיל אצל המטפלים.
עינב חדד: הפסקתי את הויפאקס 75 XR לפני 5 ימים לאחר הרבה שנים שלקחתי את הכדור וגם הרופא אמר לי להפסיק בבת אחת זה לא מסוכן?
s.p: אחד הדברים שאני ממש מוטרדת מהם בנוגע להפרעת קשב, זה שנוירולוגים ופסיכיאטרים (שהם רופאים!) לא מפנים לבדיקות דם...
פלונית: יש לי גיסה שנכנסה לדיכאון לאחר הלידה של הבת שלה ובייחוד לאחר שקיבלה איבחון על כך שהיא על הרצף האוטיסטי (הבת). ...